Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmi mágia

A hatásos szerelmi varázslathoz mindenképp szükség van személyes dolgokra, mint pl. a választottad hajszála, szőrszála, fényképe, levágott körme, stb.
A következő varázslatot a legjobb telihold napján, napkelte előtt, ill. napkeltekor végezni.

Végy egy fehér gyertyát. Mivel végig kell majd nézned, ahogy leég, lehetőleg egy kisebb legyen, ami rövid ideig ég, de elég nagy legyen ahhoz, hogy bele tudj karcolni az oldalába valamit.
Készíts egy kis oltárt magadnak, díszítsd fel olyan dolgokkal, amiket Te szeretsz, és olyanokkal, amiket a választottad szeret. Végy egy kávéscsészét, tedd fejjel lefelé az oltár közepére. Ha van, tedd a csésze alá a választottad fényképét is. Egy tűvel, vagy szeggel karcold bele a gyertyába háromszor a következő szöveget "Add nekem a szerelmed!". Tedd a gyertyát a felfordított csésze tetejére, és gyújtsd meg. Miközben figyeled, ahogy leég a gyertya, képzeld el ahogy a választottad közeledik feléd, szerelmesen, mosolyogva, ruhátlanul.

Ha nincs időd végigvárni a gyertya leégését, oltsd el a gyertyát a kezeddel, vagy gyertyakoppantóval, de soha ne fújd el! A következő alkalomig zárd el az oltáron levő dolgokat.

Amikor a gyertya leégett, a maradványait csomagold össze az oltárt díszítő dolgokkal együtt, és tartsd biztos helyen.


Ha a jövőben valamikor már nem akarod a választottad szerelmét a magadénak tudni, semmisítsd meg az összecsomagolt maradványokat a  hudu hagyományoknak megfelelő módon, pl. égesd el tűzben, temesd el valamilyen útkeresztezésnél, dobd folyóba. Válassz hangulatod és lehetőségeid szerint.