Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nő uralma a férfi felett

A huduban a női dominancia, azaz egy nő teljeskörű uralma egy férfi felett mind érzelmi, mind szexuális téren nem szokatlan, sőt, természetes, és elengedhetetlen egy jól működő párkapcsolathoz. Ennélfogva egy férfi "megfogására", magadhoz kötésére is számos praktika létezik.

"Kilenc csomó" praktika

Mielőtt ágyba mennél a pároddal, végy magadhoz egy méternyi fehér pamut zsinórt, vagy cérnát, fonalat. Amikor a párod pénisze erektált állapotban van, a kezeddel mérd meg a hosszát, és szakíts a zsinórból egy ugyanekkora darabot. Miután szeretkeztetek, a párod ondóját kend rá a zsinórra (ez történhet akár a hálószobában, akár a fürdőszobában). A saját nedveid semmiképp se kerüljenek rá a zsinórra! Ha lehet, ne legyen orgazmusod szeretkezés közben, mert ilyenkor előfordulhat, hogy saját magadat is "megkötöd". Szükség van még néhány szálra a férfi fanszőrzetéből, vagy hónaljszőrzetéből, vagy ezek híján a hajából.

A leszakított darab zsinórra összesen kilenc csomót kell kötni a következő módon:

Amikor a párod elaludt, kösd egy hurkot a zsinór közepére, de még ne húzd szorosra a csomót. Ezután szólítsd a nevén a párodat, majd abban a pillanatban, amikor válaszol, húzd szorosra a csomót. Az egymás után következő csomókat úgy kell megkötni, hogy váltogatod az oldalakat, az egyiket a már meglévő csomók egyik oldalára, a következőt a meglévő csomók másik oldalára. Ebben a varázslatban az a nehéz, hogy egymás után kilencszer kell elnézést kérni a párodtól, hogy szólítottad, de valójában nem akarsz tőle semmit, vagy kilencszer kell kitalálni valamit, amiért szólíthatod, ezért ezt úgy szokták csinálni, hogy egy alkalommal csak egy csomót kötnek, minden esetben friss ondóval benedvesítve a zsinórt.

Amikor az összes csomó megvan a zsinóron, akkor nedvesíts meg egy darab fehér ruhát a párod ondójával, majd ebbe csomagold be a megkötött zsinórt, és a szőr- vagy hajszálakat, majd ezt a kis csomagocskát őrizd biztos helyen, mondjuk egy lezárt dobozban.

A varázslatot csak egy hosszadalmas rontáslevevő varázslattal lehet levenni, vagy úgy, hogy ha a párod megszerzi a kis csomagot a fonallal, és mind a kilenc csomót kioldja.